knop naar homepage

SunGen


SUNGEN ontwikkelt en vervaardigt photovoltaic systeemtechnologie die in evenwicht om wordt gehouden om aan de kritieke behoeften van de globale zonne-energiemarkt te voldoen.
De SUNGEN gebouwde producten omvatten een nieuwe generatie van photovoltaic modules van het dunne film de amorfe silicium en de traditionele Mono en Poly-crystalline silicium photovoltaic modules.

Gesteund door Singapore uitwisseling-Vermelde Groep Anwell, werd SUNGEN opgericht Mei 2008 in Hong Kong, China. SUNGEN heeft in de Stad Anyang van Henan, China een internationaal- gecertificeerde zonnefabriek geïnvesteerd om zijn klanten van kwaliteitsproductie van 1100mm x 1400mm modules de amorfe van het Silicium van de vormfactor thin-film photovoltaic (PV ) (a-Si), bij een jaarlijkse capaciteit te voorzien van 50MW in 2010 en 150MW in 2011.

De regionale bureaus SUNGEN in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, en Azië verlenen de verkoopdiensten voor uitvoerige klantenondersteuning.

Combinerend rendabele schaal en duurzame productiemethodes, is SUNGEN uw vertrouwde partner voor kwaliteitsprestaties en maximumwaarde zonne-energie.

Wij verkopen deze voor sets tot 3,6 Kw met 5’’ cellen in de panelen waardoor de maximale stroom ± 5A bedraagt. Hierdoor zijn deze zeer goed met de Stecca omvormer te combineren. Het is zo al mogelijk 2 panelen met een Steca 500 omvormer te plaatsen. Deze Steca omvormer is modulair op te bouwen en je kan deze uitbeiden tot 3,6 Kw. Dit is ideaal bij eventuele schaduw of klanten die het systeem later willen kunnen uitbreiden.

Link naar Top 50 Solar Link naar Holland Solar